0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:19 Nisan 2019 Cuma 08:10:00

Terör yandaşları neden seviniyor

Yüksek Seçim Kurulu kararı beklenmeden Ekrem İmamoğlu’na mazbata verilmesi, Kandil ve Pensilvanya’da bayram havası estirdi. Hainler, sosyal medyadan İmamoğlu’na övgüler yağdırdı. 

Seçimin yenilenmesine sebep olabilecek binlerce delil incelenmeden İstanbul İl Seçim Kurulu’nun Ekrem İmamoğlu'na mazbata vermesi, hukuk çevrelerinde ve kamuoyunda büyük tepkiyle karşılandı. Bu hukuksuzluk, Türkiye düşmanı terör örgütlerinde ise büyük sevinç yarattı. PKK’lı ve FETÖ’cü hainler, sosyal medyada paylaştıkları mesajlarla adeta kutlama yaptı, İmamoğlu’na övgüler yağdırdı. 

FETÖ’CÜLER COŞTU 

Emre Uslu, Abdülhamit Bilici, Tarık Toros gibi firari FETÖ'cü isimler, şaibeli seçimler sonrası verilen mazbata için adeta bayram etti. Toros, CHP'li Barış Yarkadaş’ın tweet'ini paylaşırken Emre Uslu, hakaret içeren mesajlar attı. FETÖ'nün iftiralarını sosyal medyada yaymak için açılan Fuat Avni hesabını kullanan isimlerden Aydoğan Vatandaş da, İmamoğlu'na mazbata verilmesine en çok sevinenlerden biri oldu. Vatandaş, uzun zamandan beri ABD'de FETÖ elebaşı Gülen'in yanında yaşıyor. 

ÜSTÜ KAPALI TEHDİT 

Zillet ittifakında yer alan ve İmamoğlu’nun kampanyasında aktif rol alan eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP de bu hukuksuzluk karşısında sevinç çığlıkları attı. “Biz de Kars'ı ilk defa aldık” diyen HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, Ekrem İmamoğlu'na “Kardeş belediye olalım” çağrısı yaptı. Seçimde CHP'ye verdikleri desteği hatırlatan Onursal Başkan Ertuğrul Kürkçü de “Başarıda payımız unutulmasın” diyerek, İmamoğlu'nu üstü kapalı tehdit etti.  

Almanya’ya kaçan vatan haini Can Dündar da kutlamalara katıldı. 

PKK DİYETİNİ İSTİYOR 

İmamoğlu'na verdikleri oyun karşılığını isteyen PKK'lılar, Bağcılar metro istasyonunun duvarlarına, “Öcalan'a Özgürlük” sloganları yazdı. Mazbatanın verilmesiyle birlikte terör tutuklusu eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük kampanyası başlatıldı. Bu arada Türkiye düşmanı Avrupa Birliği (AB) Raportörü Kati Piri de İmamoğlu coşkusuna ortak oldu. Piri yerel seçimlerle ilgili, Başkan Erdoğan'ı AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans'a şikayet etmiş, CHP'li yöneticiler gibi yasal süreci hiçe sayarak YSK'yı suçlamıştı. 

 

İmamoğlu’na destek veren PKK’lılar oylarının karşılığı olarak Öcalan’a ve Demirtaş'a özgürlük istedi. 

İBB önünde toplanan Ekrem İmamoğlu taraftarları, tartışmalı mazbatayı bira içerek kutladı.  

Ülkeye dönüp yarım kalan ihaneti tamamlama hesapları yapan FETÖ'cülerin İmamoğlu sevinci, sosyal medya paylaşımlarına yansıdı.  

Fiyatı dudak uçuklattı 

Ekrem İmamoğlu'nun önceki gün Saraçhane’de konuşma yaparken, kolundaki İsviçre yapımı lüks saat dikkati çekti. IWC markasının ‘Portugieser Perpetual Calendar’ model saatin fiyatının, 31 bin 950 pound (yaklaşık 257 bin TL) olduğu öğrenildi. 

Demirtaş'ı övdü

Alelacele İBB koltuğuna oturtulan İmamoğlu, mazbatayı alır almaz yaptığı açıklamada, Selahattin Demirtaş’a övgüler yağdırdı. “Apo'nun heykelini dikeceğiz” diyen Demirtaş’ı skandal ifadelerle göklere çıkaran CHP’li İmamoğlu “Demirtaş'ın barışçıl, uzlaşmacı ve evrensel değerleri öne çıkaran dili var” diye konuştu. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, mazbata verilir verilmez ilk iş olarak, Gezi terörünü selamladı.  

İmamoğlu'na verdikleri oyun karşılığını isteyen PKK'lılar, Bağcılar Metro İstasyonu'nun duvarlarına ‘Apo’ sloganları yazdı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX