0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2017 Cumartesi 10:15:00 - Güncelleme:18 Kasım 2017 Cumartesi 11:42:00

Tekirdağ'da Kılıçdaroğlu'nu şoke eden pankart: Diktatör arıyorsan aynaya bak

Kemal Kılıçdaroğlu, halkın seçtiği ve 15 Temmuz 2016'da ABD tarafından yönetilen kukla ve hain FETÖ'cüler askeri darbeyle devirmesin diye sokaklarda ölüme gidecek kadar desteklediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yine hakaret etti. Bir yerden ısmarlama sözlerle "diktatör" diyecek kadar alçalan CHP'nin kaset güzeli Kemal Kılıçdaroğlu, bu milletin pankartlı protestosuyla karşı karşıya kaldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sürekli "diktatör" kelimesini kullanmaya başladı.

Milletin gönlüne girerek değil de kaset operasyonuyla gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Mustafa Koç'un cenazesinde görünce yüzüne bile bakacak cesareti gösterememişti.

Halkın seçimiyle Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan Erdoğan'a yönelik bu sözler, CHP Lideri'ne tepki olarak geri dönüyor.

TAM KARŞISINA ASTILAR

Tekirdağ'da katıldığı etkinliklerde partililere hitap eden Kılıçdaroğlu'nun karşısına büyük bir protesto pankartı asıldı.

DİKTATÖR ARIYORSAN AYNAYA BAK

Pankartta, "Faşist diktatör arıyorsan aynaya, milletine hizmetkar arıyorsan reise bak." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX