0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2016 Cuma 14:35:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2016 Cuma 15:20:00

İsveç rezaletini kapatmaya çalışıyor!

İsveç'in Türkiye'ye attığı iftiraya Güneş gazetesinin verdiği anlamlı tepki hedefine ulaştı. Suçunu gizleme telaşına kapılan İsveç, Güneş gazetesinin Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ndeki billboardlara verdiği " "İsveç'in dünyanın en yüksek tecavüz oranına sahip ülke olduğunu biliyor musunuz?" şeklindeki seyahat uyarısını kaldırtmak için diplomatik girişimde bulunduğu belirtildi.

FETÖ'cü darbe girişiminin ardından Batı'dan Türkiye'ye yönelik algı operasyonlarına "Türkiye 15 yaşından küçük çocukların istismarına yönelik cezaları kaldırdı" yalanı ile katılan İsveç'e Güneş gazetesinden tokat gibi cevap gelmişti. Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'ndeki billboardlara "Seyahat Uyarısı" başlıklı ilan veren Güneş gazetesi, İsveç'in dünyanın en yüksek tecavüz oranına sahip ülkesi olduğunu gözler önüne sermişti. 

 

Güneş'in büyük ses getiren çalışmasına Türkiye'ye iftira atma cüretini gösteren İsveç'i telaşlandırdı. İsveç diplomatik yollardan bu ilanın kaldırılması için uğraşmaya başladı. 

 

Gelişmeyi Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından duyurdu. 

 

Turgay Güler, mesajında "İsveç diplomatik yollardan bu ilanın kaldırılması için uğraşıyor. Güneş Gazetesi Türk milletinin desteğiyle dik durmaya devam edecek." dedi...

 

 

 

 

İsveç bu ilanın kaldırılması için diplomatik atak başlattı.
Basın özgürlüğüne müdahaleye kalkıştı.
Güneş dik duracak.
Desteğiniz değerlidir

— Turgay Güler (@turgayguler) 19 Ağustos 2016

İsveç diplomatik yollardan bu ilanın kaldırılması için uğraşıyor.
Güneş Gazetesi Türk milletinin desteğiyle dik durmaya devam edecek.

— Turgay Güler (@turgayguler) 19 Ağustos 2016

 

GÜNEŞ GAZETESİ'NİN SES GETİREN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX