0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ocak 2020 Cumartesi 23:17:00 - Güncelleme:25 Ocak 2020 Cumartesi 23:19:00

Max Kruse: Yavaş yavaş kendimi buraya daha ait hissediyorum

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, ağları sarstığı Başakşehir maçı sonrasında konuştu.

Fenerbahçe'nin Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek zirve yarışında aldığı kritik 3 puanın ardından ağları sarsan isimlerden Max Kruse açıklamalarda bulundu.

Elazığ'daki deprem felaketi için konuşan Kruse, "Depremde hayatını kaybedenler için çok üzgünüm. Bütün Türkiye için dün acı bir gün oldu. Bu maç bizim çok önemliydi. İlk golü attım, mutluyum. Bu maçın önemli olduğunu söylemiştik. Kazandığımız için takım olarak çok mutluyuz." mesajını yolladı.

Başakşehir'de orta sahada görev alan Mehmet Topal'ın kendisini tutamadığını söyleyen Alman oyuncu, "Mehmet Topal, beni çok fazla takip edemedi ve ben de daha fazla boş alan yarattım" dedi.

Türkçe öğrenmeye devam ettiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, "Türkçe olarak en çok 'Yavaş' kelimesini kullanıyorum. Yavaş yavaş kendimi buraya daha ait hissediyorum. Daha da iyi Türkçe konuşacağım" diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX