0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Kasım 2019 Perşembe 09:21:00 - Güncelleme:21 Kasım 2019 Perşembe 09:23:00

Fernando Muslera, Terim'den forma istedi: Oynarım hocam!

Uruguay Milli Takımı'nda sakatlanan Fernando Muslera, Başakşehir maçı için Fatih Terim'den forma istedi.

Belinde ağrıları bulunan Uruguaylı eldiven forma istese de teknik ekip temkinli. Fernando Muslera, Galatasaray'ın "1 numaralı" teminatlarından. Özellikle bu sezon hemen hemen her maçın adamı seçilen Uruguaylı eldiven milli takımda sakata gelmişti.

Belinde ağrıları bulunan ve kamptan erken ayrılıp İstanbul'a dönen Muslera'nın tedavisi sürüyor. Sağlık ekibinin seferber olduğu Muslera, Başakşehir mücadelesinde oynamak istediğini söyledi.

Bu özverili yaklaşım teknik ekibi sevindirdi ama risk faktörü düşünülerek temkinli davranıldı. Muslera'nın son durumuna bakılacak ve ona göre karar verilecek. Ki Muslera'nın olmama ihtimaline karşı yedek eldiven Okan Kocuk'a "Hazır ol" denildi.

Seriler karşı karşıya

Bir tarafta evinde 41 maçtır yenilmeyen ayrıca Başakşehir'e karşı iç sahada 11 maçtan sadece birini yitiren Galatasaray, karşısında ise bu sezon ligde en uzun yenilmezlik serisine (9 maç) sahip Başakşehir var. Beraberlik halinde iki takımın da serileri devam edecek aksi takdirde birisi sona erecek.

Buruk üçün peşinde

Başakşehir'in hocası Okan Buruk daha önce formasını giydiği Galatasaray'a karşı antrenör olarak 13 maça çıktı, iki galibiyet, bir beraberlik ve 10 mağlubiyet gördü. Buruk, yarınki maç için önceliklerinin üç puan olduğunu söylüyor. Buruk'un büyük kulüpler arasında tek yenemediği takımın Beşiktaş olduğunu hatırlatalım.

(Türkiye)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX