0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:22 Ağustos 2019 Perşembe 09:07:00

Falcao stresi

Radamel Falcao’nun bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Ancak kulüp tarafından resmi açıklamanın günlerdir yapılmaması Galatasaraylı taraftarları karamsarlığa sürükledi. Fransa’dan gelen olumsuz haberler de taraftarları strese soktu.

GÜNEŞ

■ GALATASARAY’DA Radamel Falcao bilmecesi devam ediyor… İkinci Başkan Adurrahim Albayrak’ın 2 hafta önce Kolombiyalı yıldızla birlikte fotoğraf paylaşması ve Denizlispor maçı sonrasında yaptığı açıklamaya rağmen somut bir gelişmenin yaşanmaması taraftarları endişelendiriyor. Sarı-Kırmızılı futbolseverler, KAP açıklamasının yapılmaması nedeniyle günden güne kaygılanırken, Fransa’dan gelen haberler de taraftarın korkusuna tuz biber ekti.

BU AKŞAM İSTANBUL’A GELECEK Mİ?

 ■ FRANSA’NIN en ünlü gazetelerinden olan L’Equipe, Falcao’nun Monaco’dan ayrılmayacağını yazdı. Oyuncunun Metz maçı öncesinde sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılmasının senaryo olmadığı belirtilen haberde, Falcao’nun sakatlığının ciddi olduğu ve hafta sonu oynanacak olan Nimes maçında da sahada olamayacağı belirtildi. Öte yandan kulübe yakın kaynaklar da bu transfer sorun olmadığını ve Falcao’nun bu akşam İstanbul’a geleceğini ifade ediyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX