0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2018 Pazar 13:15:00 - Güncelleme:24 Haziran 2018 Pazar 15:46:00

Ruhat Mengi'nin 'Uçucu mühür' icadı dalga konusu oldu

Ruhat Mengi, sosyal medya hesabından yazdığı kurgu dolu hikayesine göre bir vatandaşın oy kullanma kabininde oyalanması sonrası kullandığı oyunun uçtuğunu iddia etti. İP kurucu üyesi olan gazeteci Ruhat Mengi seçime bir aydan kısa bir süre kala ani bir kararla partisinden ayrılmıştı.

(GUNES.COM)

Muhtemel seçim yenilgisine bahane arayan Ruhat Mengi 'Uçucu mühür' icat etti.  Hayal ürünü tweeti sonrası Ruhat Mengi'nin tedavi görmesi gerektiğini belirten takipçileri savcılıkların bu konuda harakete geçmesini ve seçim güvenliğine çürük iddialarla gölge düşürmek isteyenler hakkında işlem yapılmasını talep etti.

Bugün 24 Haziran 2018. Tüm Türkiye sandık başında. Vatandaşlar, Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimi olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanmaya devam ederken seçim yenilgisine bahane arayan muhalifler, manipülatif açıklamalarla dünyanın dikkatle takip ettiği tarihi seçime gölge düşürmeye çalışıyor. Bu kritik dönemeçte seçimlerden umudunu iyiden iyiye yitirmiş ama dışarı 'es' vermeyen ve milleti birbirine düşürmeye yeminli güruhun tüm olumsuz çabalarına karşı dikkat edilmesi gerekiyor.

RUHAT MENGİ PROVOKATÖRLÜĞE SOYUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığını kullanarak prim yapmaya çalışan Ruhat Mengi henüz sandıklar kapanmadan teyide muhtaç ve halkı tahrik edecek bir iddia ortaya attı. Mengi, muhalefet figürlerinin kamuoyunu şaşırtan ve kendi tabanlarının yansımasına aykırı olarak 4 benzemez ile (CHP-İP-SP-HDP) oluşturduğu proje ittifakın beklenen ilgiyi ve desteği alamadığını görmüş olmalı ki Twitter hesabından, "Arkadaşlar sabah bir arkadaşın kayınpederi oy kullandıktan sonra 1 -2 dk toparlanmak için kabinde oyalanmış sonra bakmış ki bastığı mühür uçup gitmiş. Uçucu mühür göndermişler CHP'nin kesin kazanacağı yerlerde kıyamet kopmuş tutanaklar falan tutulmuş. Lütfen herkese duyurun" iddiasını ortaya attı.

Oldukça tepki çeken ve halkı kışkırtmaya yönelik tarzda yazıldığı aşikâr olan bu tweet, sosyal medyada dalga konusu oldu.

İŞTE RUHAT MENGİ'Yİ Tİ'YE ALAN O TWEETLERDEN BAZILARI;











Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX