0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Şubat 2017 Pazartesi 15:13:00 - Güncelleme:20 Şubat 2017 Pazartesi 15:20:00

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: 'Hayır' kampanyası yürütmeyeceğiz

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Hayır' kampanyası yapmayacaklarını açıkladı.


SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, il örgütü üyeleriyle birlikte Antalya Öğretmenevi'nde gazetecilerle bir araya geldi. Karamollaoğlu, karmaşık bir dönemden geçildiğini, Türkiye'nin de yer aldığı bölgenin dışında yaşayanlar tarafından yeniden şekillendirildiğini söyledi. Mevcut haritanın uygun görülmediğini belirten Karamollaoğlu, şöyle dedi: Yeni bir taktik uygulanıyor. Bu hengamede nerede olacağımızı bir türlü belirleyemiyoruz. Kör dövüşü yapıyoruz. 'Geliyorum' diyen tehlikeler var. Ortadoğu kan gölüne döndü. Kendi stratejimizi belirlemezsek Ortadoğu'nun bölünmesine engel olamayız." 


 
"HAYIR" KAMPANYASI YAPMAYACAĞIZ"
 
SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Gerilimi artırdığı için hayır kampanyası yapmayacağız. Hayır diyenlerle ortak bir çalışma yürütmeyeceğiz" dedi. 
 

 

DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX