0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2019 Cuma 10:51:00 - Güncelleme:20 Eylül 2019 Cuma 10:54:00

Roma Başakşehirli yıldıza kancayı taktı

Roma, Başakşehir'in yıldız futbolcusu İrfan Can Kahveci'yi takibe aldı.

TM Dijital Haber Merkezi
 

Dün akşam Roma deplasmanında Caiçara’nın kendi kalesine attığı gol sonrası moralmen yıkılan Başakşehir, ikinci yarıda beklenen reaksiyonu gösteremeyince fark kaçınılmaz oldu.
 
ROMA İRFAN CANI'I İZLEDİ

 
Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Ligi’nde Abdullah Avcı sonrası alışılagelmiş istikrarlı futbolunu bir türlü yakalayamayan Başakşehir, Okan Buruk’la bocalama dönemi yaşarken, bu hafta Beşiktaş deplasmanında alınacak sonuç genç teknik adam için hayati derecede önem taşır oldu. Daha önce ‘Boz Baykuşlar’dan’ Cengiz Ünder’i transfer eden ve genç yıldızda tam isabet sağlayan Roma’nın dün akşam İrfan Can Kahveci’yi yakından takip ettiği öğrenilirken,Sportif Direktör Gianluca Petrachi'nin scout ekibine 'İrfan Can talimatını' verdiği kayedildi. Süper Lig haricinde milli takımda da oynadığı futbolla göz dolduran yıldız orta sahayı dikkatle izlenirken, İtalyanların bundan sonraki maçlarda da 24 yaşındaki oyuncuyu göz hapsine alacağı ifade edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX