0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2017 Çarşamba 16:31:00 - Güncelleme:18 Ocak 2017 Çarşamba 16:31:00

Reina katlicamcısı aslında canlı bomba olacakmış!

Reina katliamını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un aslında canlı bomba olduğu ancak ancak bomba düzeneği ulaştırılamadığı için eylemi otomatik silahla gerçekleştirdiği iddia edildi.

 

Reina katliamını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un DEAŞ’ın daha önce başvurmadığı bir yöntemle saldırısını gerçekleştirmesi, akıllarda soru işareti bırakmıştı.
 

A Haber İstihbarat Şefi Kubilay Gülbek'in iddiasına göre, otomatik silahla Ortaköy'deki gece kulübüne girip 39 kişiyi öldüren onlarca kişiyi yaralayan Masharipov'un aslında canlı bomba eylemi yapmayı planlıyordu. Ancak eylem günü bomba düzeneğine ulaşamamıştı.
 

Gülbek, uzman bir ekip tarafından emniyette sorgulanan teröristin önce canlı bomba olmayı kabul ettiğini, Türkiye'ye aslında canlı bomba olmak için geldiğini ancak polisin art arda gerçekleştirdiği operasyonlar sebebiyle bombanın teröriste ulaştırılamadığını iddia etti.
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX