0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 16:38:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 17:08:00

Pazarda bir kadın Ekrem İmamoğlu'na Başkan Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu broşürü gösterdi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla’da Aydıntepe semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını gösteren bir kadın ile İmamoğlu arasında ise ilginç bir diyalog yaşadı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla’daki Aydıntepe Mahallesi Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak CHP Aydıntepe Mahalle Temsilciliği’ne gelen İmamoğlu, burada partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra vatandaşlarla tek tek el sıkışarak Pazar yerine geçen Ekrem İmamoğlu, esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler diledi.

İmamoğlu daha sonra temaslarda bulunmak üzere Pendik’e hareket etti.

"AMİN" DEDİ

Öte yandan pazarda bir kadın Başkan Erdoğan'ın fotoğrafını göstererek , "Bu bizim gönlümüze kurulmuş bir taht. Bundan başkası bize çözüm üretmez. Önceleri hatırlıyor musunuz hastanelerde neler çektik. Ben çocuklarım ile çok çektim. Biz onu seviyoruz. Seni de seviyoruz ve takip ediyoruz. Allah ondan razı olsun" deyince, "Amin. Onun seçimi geldiğinde konuşursun. Seçimleri iyi analiz edin" dedi.

(İHA-DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX