0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Nisan 2020 Perşembe 10:44:00 - Güncelleme:09 Nisan 2020 Perşembe 14:05:00

Paylaşım büyük tepki çekmişti! Bakanlık harekete geçti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Bakanlığımıza bağlı çalışan bir İl Müdür Yardımcısı'nın, sosyal medyada gündeme gelen çirkin paylaşımı toplumumuzun tepkisini çekmiştir. Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır.

Sosyal medya üzerinden bir vatandaşa “Geber” diyerek hakaret ettiği iddia edilen İstanbul Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay görevden alındı. Noğay hakkında ayrıca soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve ile ilgili soruşturma başlatılmıştır” dendi.

Bakanlık’tan yapılan açıklama şu şekilde:

“Bakanlığımıza bağlı çalışan bir İl Müdür Yardımcısı’nın sosyal medyada gündeme gelen çirkin paylaşımı toplumumuzun tepkisini çekmiştir.

Birlik ve beraberlik ruhumuzu yaralayıcı bir dil ve üslup devletimizin hiçbir kademesinde kesinlikle kabul edilemez.

Anne ve yavrularımız ziyaret edilerek ihtiyaçları karşılanacak ve bakanlığımız hizmet modellerinden faydalandırılacaktır. Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse sahipsiz ve yalnız değildir.

Biz; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak bütün vatandaşlarımızın huzur, barış ve refah içerisinde beraber yaşaması için canla başla çalışmaya devam ederek bu tür davranışlara kesinlikle izin vermeyeceğiz.

Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve ile ilgili soruşturma başlatılmıştır. “

Etiketler : aile bakanlığı görevden alma hakaret
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX