0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2017 Perşembe 15:24:00 - Güncelleme:23 Şubat 2017 Perşembe 15:26:00

Özel harekat sözlü mülakat tarihleri için flaş açıklama!

Özel harekat mülakat tarihlerinin açıklanacağı günü belirten Polis Akademisi Başkanlığı, sınav giriş belgelerinin belirtilen günde erişime açılacağını duyurdu. İşte, başkanlığın açıkladığı o tarih...

 

Polis özel harekat mülakat tarihlerinin duyurulacağı tarih açıklandı. Özel harekat mülakat tarihleri konusunda açıklama yapan Polis Akademisi Başkanlığı, 10 bin PÖH  adayının hangi tarihilerde mülakata gireceğini resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki, özel harekat sözlü mülakatları ne zaman açıklanacak? İşte, mülakat giriş belgelerinin de yayımlanacağı o tarih

 

SÖZLÜ MÜLAKATLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

 

Polis Akademisi internet sitesi üzerinden 23 Şubat Perşembe günü açıklanan sözlü mülakat duyurusu, birçok PÖH adayı tarafından heyecanla karşılandı. Uzun bir mülakat dönemi yaşayan adaylar, sınava nerede ve ne zaman katılabileceklerini 25 Şubat Cumartesi günü T.C kimlik numarası ve e-devlet şifresiyle akademinin İnternet sitesi üzerinden öğrenebilecek. İşte, akademinin yaptığı açıklamanın tamamı;

 

"Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19.Dönem POMEM   Mülakat Sinavi 27 Şubat 2017 Tarihinde Başlayacaktir.

 

Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak  Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar sınava nerede ve hangi tarihte katılacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile 25 Şubat 2017 tarihinde www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  
 

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. "
 

EĞİTİMLERİ GEÇEMEYENLERLE İLİŞİK KESİLECEK

Eğitimler hakkında kendilerine çok soru geldiğini ifade eden Özel Harekat Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Gürel, “Eğitim için gelecek olan arkadaşların bunları düşünmelerine gerek yok. Biz gereken bütün eğitimleri, eğitim bittikten sonra operasyonel olarak sahaya yansıtacak şekilde, 1. bölge iller dediğimiz Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki en sıcak bölgelerde rahatlıkla çalışabilecek şekilde eğitimlerimizi arkadaşlarımıza vereceğiz. Tabi bu eğitimleri alan arkadaşlar bizimle birlikte çalışmaya başlayacaklar, diğer arkadaşlar da eğer eğitimlerde yetersiz görülürlerse bir şekilde ilişikleri kesilip normal hayatlarına devam edecekler” şeklinde konuştu.

 

"ÇOK TALEP GELMESİ NEDENİYLE ŞARTLARI YUMUŞATTIK"

Başvuru duyurusunun yapılmasının ardından birçok kişinin şartların yumuşatılması talebi nedeniyle koşulları değiştirdiklerini söyleyen Gürel, “Dilekçeler, mektuplar, talepler; bayanlardan, erkeklerden, yaşı ilerlemiş olan vatandaşlarımızdan çok büyük bir talep geldi. Zaten müracaatlar da bize bunu gösteriyor. 280 bin gibi bir rakam, çok büyük bir rakam. İnşallah bunların içerisinden 10 bin bizimle beraber çalışabilecek düzeyde arkadaşlarımızla eğitimlerimize başlayacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX