0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 13:11:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 13:24:00

Özel ekip Küçükçekmece'deki vahşi sapığın peşinde!

Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan zanlının yakalanması için özel ekip kuruldu. Yüzlerce kamera kaydı dahil tüm delillerden failin izi sürülüyor.

İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki çocuğa yönelik cinsel istismar sonrası Bakanlıklar, Valilik, Emniyet adeta teyakkuza geçmişti. İstanbul Emniyeti sapığın yakalanması için özel ekip kurdu. Bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, mahalle sakinlerinin bilgisine başvurarak zanlının izini sürdü. Olay saatlerde sokaktan geçen araçlar da kameralardan tek tek incelendi.

2 ÇOCUK SON ANDA KURTULDU

Sapığın sokakta oynayan 3 çocuğu “Size para vereceğim” diyerek apartmanın arkasına götürdüğünü iddia eden mahalle sakini Barış Sezgin, “5-6 yaşlarında iki erkek, bir kız çocuğu varmış. Erkekler kaçıp bağırınca şahıs da yukarıya doğru kaçmış” diye konuşmuştu.

VALİ, EMNİYET MÜDÜRÜ VE KAYMAKAM ZİYARET ETTİ

Dün gece mağdur aileyi ziyaret eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve eşi ile Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve eşi, geçmiş olsun dileklerini ileterek konunun takın takipçisi olduklarını belirtmişti.

“MUTLAKA YAKALANACAK” DEMİŞTİ

Aile, Vali Yerlikaya’dan çocuğuna yönelik böylesi bir eylemde bulunan kişinin bir an önce yakalanmasını istedi. Vali Yerlikaya ise konuyu özel olarak takip ettiklerini, olayın fail veya faillerinin mutlaka bulunarak adalete teslim edileceğini belirtmişti. Ailenin rencide olmaması için ziyareti gizli tutan Vali Yerlikaya’nın tek bir kare fotoğraf çektirmediği de öğrenildi.

Bakanlıktan psikolojik destek

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “Çocuğumuzun maruz kaldığı fiziksel ve ruhsal travmayı atlatabilmesi için kendisine ve ailesine psikolojik destek sağlanacak, ilgili hukuki süreç de Bakanlığımızca takip edilecektir” denildi.

Kadın ve Demokrasi Derneği de olayının failinin en ağır cezayı alana kadar, davanın takipçisi olacaklarını duyurdu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX