0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Nisan 2020 Salı 18:59:00 - Güncelleme:07 Nisan 2020 Salı 18:59:00

Orduevi ve misafirhaneler, sağlık çalışanlarına açıldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bazı orduevleri ve askeri misafirhanelerin Bakan Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarının hizmetine açıldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerin yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanmaya devam ettiği belirtilerek, bu tedbirler kapsamında birlik, karargâh ve kurumlara ziyaretçi alınmadığı hatırlatıldı. Ayrıca orduevleri ve misafirhanelere görevli personel ile mücbir sebepler için konaklayanlar haricinde kimse kabul edilmeyeceğinin dair daha önce açıklama yapıldığı ifade edilerek, şöyle denildi:

"Bu kapsamda belirlenen orduevi ve misafirhanelerdeki boş odalar, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın talimatıyla sağlık çalışanlarının hizmetine açıldı. Selimiye Astsubay Orduevi, Deniz ve Hava Harp Okullarının misafirhaneleri, Büyükçekmece Orduevi'nde toplam 254 oda, özel olarak sağlık çalışanlarına ayrıldı. Sağlık çalışanları söz konusu uygulamadan yararlanmaya başladı."

Etiketler : ordu evi sağlık çalışanı koronavirüs
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX