0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2018 Pazar 16:05:00 - Güncelleme:24 Haziran 2018 Pazar 17:00:00

Önce Muharrem İnce sonra Bülent Tezcan! CHP kaos mu planlıyor?

Muharrem İnce'nin ardından Bülent Tezcan'da tetikçileri kıskandıracak bir açıklamada bulundu. Oy kullanma işlemi devam ederken muğlak iddiasıyla toplumu gererek iç savaş çığırtkanlığı yapan Tezcan'ın önceden çalışıldığı izlenimi veren açıklamaları seçime gölge düşürmek mi istiyor? Tarihi seçimin tehlikeli bir boyuta evriltilmek istenildiği anlaşıldığı açıklamalara vatandaşlarımızın çok dikkat etmesi gerekiyor.

(GUNES.COM)

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, "Sokakta silahlı çetelerin dolaştığı ortamda seçim güvenliği sağlayamazsınız.” dedi. 

CHP'DEN ÇOK TEHLİKELİ AÇIKLAMALAR: İÇ SAVAŞA MI HAZIRLANIYORLAR?

Seçim için oy kullanma işlemi devam ederken böyle bir açıklamanın neden yapıldığına anlam verilemedi. Tezcan, elinde hiçbir kanıt ve belge olmadan dayanaksız yaptığı açıklama ile "Seçim sonrası için kaosa hizmet mi ediyor? Kaybedeceklerini anlayan CHP yönetiminin peşin sıra yaptığı akla hayale sığmayan açıklamalar seçim sonucuna itirazdan öte başka bir gaye mi taşıyor?" sorularını akıllara getirdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX