0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2017 Salı 16:38:00 - Güncelleme:21 Mart 2017 Salı 19:43:00

CHP'li trol Ali Gül İslam'a küfredince gözaltına alındı

CHP'li trol İslam'a ve tesettürlü bayanlara hakaret içeren tweetleri nedeniyle gözaltına alındı. Mahkemedeyse kıvırdı.

 

Bu kişi, hakaret ettikleri tarafından şikayet edildi, gözaltına alındı ve mahkeme süreci başladı. Twitter'da önüne gelene küfreden kişi, bu süreç içinde kendisini aklamak için bir de 'Hayır' videosu çekmiş ve "Video tutarsa tutuklanmışızdır" demişti.

 

İSLAMA, BAŞÖRTÜLÜLERE, CUMHURBAŞKANI'NA ALENEN KÜFRETTİ

Söz konusu kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a alenen küfürler savurduğu için, şikayet üzerine gözaltına alındı.

 

Soruşturmanın başlamasıyla birlikte, hem kendisi hem de muhalif medya gözaltı gerekçesinin Cumhurbaşkanı'na ve dine edilen küfürler değil, 'masumane bir hayır videosu' olduğunu duyurdular.

 

Oysa gerçek başkaydı ve bu kişi, küfür-hakaret suçlarından soruşturmaya konu edilmişti.

 

İSLAM'A KÜFÜRLER İÇİN GELEN TEBRİKLERİ KABUL EDİYORDU

Aynı kişi, hem küfürle hem de çektiği video için Twitter üzerinden gelen tebrikleri kabul ediyordu ancak mahkemede olağan dışına çıkmadı, kıvırdı

 

 

''ATATÜRKÇÜ DEĞİLİM CHP'LİYİM''

 

 

SORGUDA ÖYLE BİR KIVIRDI Kİ

Önüne gelene küfür etmeyi, İslam'a hakaretler savurmayı marifet bilen bu kişi ailesinin de muhafazakar olduğunu, kendisinin de muhafazakar bir ortamda yetiştiğini, söz konusu Twitter hesabının kendisine ait olmadığını ileri sürdü.

 

CHP'Lİ VEKİLLER SAVUNDU

CHP'li vekiller, İslam'a ve milli değerlere en ağır hakaretlerde bulunan ve darbeyi destekleyen bu şahsın arkasında durarak ve çarpıtmalarda bulunarak bir skandala daha imza attı ve toplumun doğrularından ne kadar uzak olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

 

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, söz konusu şahsın "Hayır" videosu çektiği için tutuklandığını iddia ederek büyük bir çarpıtmaya imza attı. Şahsın genç olduğunu belirtip ajitasyon da yapan Yarkadaş'ın bu tavrı, büyük tepki topladı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX