0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2019 Cuma 09:15:00 - Güncelleme:19 Ekim 2019 Cumartesi 11:04:00

Mucize Doktor 7. bölüm fragmanı yayında

Mucize Doktor yeni bölümü ne zaman? Mucize Doktor saat kaçta? merak ediliyor. Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle izleyicilerden tam not alan ve farkındalık yaratan dizi Mucize Doktor'un yeni bölümleri izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Mucize Doktor yeni bölümü ne zaman? Mucize Doktor saat kaçta? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Mucize Doktor izleyicileri bu akşam yayınlanacak yeni bölümü kaçırmak istemiyor. Yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran Mucize Doktor'un 6. bölümü dün FOX ekranlarında yayınlandı. Mucize Doktor'un yayınlanan dünkü bölümünde; Koltuğunun sallandığını hisseden Tanju bütün ekibe ceza verir ve herkes acil nöbetine kalır. Bir zincirleme trafik kazası, acili kaosa boğunca her asistan kendi vakasını üstlenmek zorunda kalır. Demir köşeye sıkıştıkça sıkışır. Ferman ise hastanede çıkan dedikoduların önünü almaya çalışır. Ali, bütün bu koşturmacanın sonunda, kendisiyle ilgili yeni bir şey öğrenir.

MUCİZE DOKTOR 7. BÖLÜM FRAGMANI

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

Mucize Doktor yeni bölümü Perşembe günleri FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Mucize Doktor yeni bölümü her hafta Perşembe günü saat 20:00'de izleyicileri ile buluşuyor. Mucize Doktor'un 7. bölümü 24 Ekim'de yayınlanacak.

MUCİZE DOKTOR KADROSU

“Mucize Doktor”un kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX