0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2019 Perşembe 09:39:00 - Güncelleme:01 Kasım 2019 Cuma 15:03:00

Mucize Doktor 7. bölüm saat kaçta?

Mucize Doktor 7. bölüm saat kaçta? Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicilerden tam not alan ve reyting rekorları kıran Mucize Doktor'un yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Bu hafta Mucize Doktor'un 7. bölümü ekranlara gelecek.

Mucize Doktor'un 7. bölümü için geri sayım sona eriyor. Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor 7. bölüm saat kaçta? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan Mucize Doktor'un 7. bölümü bu hafta ekranlara gelecek. Mucize Doktor'un yeni bölümünde neler yaşanacak? Son bölümde neler olmuştu? Detaylar ve fragmanlar haberimiz içerisinde yer alıyor.

MUCİZE DOKTOR 1. FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN.
 

MUCİZE DOKTOR 2. FRAGMAN İÇİN TIKLAYIN.
 

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM SAAT KAÇTA?

Mucize Doktor yeni bölümüyle 24 Ekim Perşembe günü 20.00'de FOX'ta yayınlanacak.

MUCİZE DOKTOR 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali, yeni duygularıyla baş etmeye, tanımaya çalışmaktadır. Tanju, acil gecesinin vakalarını araştırmaya başlar ve sebep olduğu ölümle zaten yüzleşemeyen Nazlı’yı iyice köşeye sıkıştırır. Kıvılcım, hastaneden kovuluşunun intikamını almak için Ferman ve Beliz’in kucağına imkansız bir vaka bırakır. Açelya dipsiz bir hayal kırıklığına uğrar ve Tanju’yla Kıvılcım, Ali ve Adil’den kurtulma planını yürürlüğe sokar.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX