0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2019 Çarşamba 09:00:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 15:00:00

Masterchef hangi okulda çekildi?

Masterchef ekibi de davete icabet ederek öğrenciler için yemekler hazırladı. Masterchef yarışmacıları dün öğrenciler ve öğretmen için yemek yaptı. Çocuklar beğendikleri yemeklere göre yarışmacılara oy verdi. Peki, Masterchef Türkiye'nin çekildiği okul nerede? İşte Masterchef Türkiye'nin çekildiği okul ile ilgili bilgiler..

Masterchef'te her hafta, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu stüdyo dışında oynanıyor. Dünkü dokunulmazlık oyunu bir okulda oynandı. Her hafta bir gün öğrencilerine yemek yapan, 20 kişilik bir sınıfın öğretmeni çocuklarla çektiği bir videoda Masterchef'i davet etti. Masterchef ekibi de davete icabet ederek öğrenciler için yemekler hazırladı.  

TUZLA ORHANLI İLKOKULU ORTAOKULU NEREDE?

Masterchef'in çekildiği Tuzla Orhanlı İlkokulu, Orhanlı İlkokulu Orhanlı Mh. İrfan Cd. No1 Tuzla adresinde yer alıyor.

Ulaşım Tuzla Merkezden Özel Halk Otobüsleri ile Kartal Merkezden Özel Halk Otobüsleri ile Pendik Merkezden Özel Halk Otobüsleri ve Özel Minibüsler ile Kurtköy Merkezden Özel Minibüsler ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tuzla İlçe Merkezine Uzaklık 12 Km. İstanbul İl Merkezine Uzaklık 40 Km

Vizyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin gelişimini sağlayacak özgün katkılarla, ´´Bilgi çağının´´ gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojinin etkin kullanımı sağlanarak, tüm gereksinimlerin karşılandığı seçkin ve kaliteli bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrenciler aracılığıyla velileri, aileleri eğiterek toplumsal gelişimi ve kültürel kalkınmayı sağlamak, Sürekli gelişime dönük bir değişim içinde olmak, Öğrencilerine temel beceri kazandırmak, çözüm odaklı olmak, Okul aile ilişkisini geliştirmek, Tüm kaynaklarını öğrenci başarısına yönlendirmek, Değişim ve yenileşmeye açık olmak, Yenileşmenin temelinin ´´EĞİTİM´´ olduğunun bilincinde olan bir kurum özelliğini devam ettirmektir.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX