0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ağustos 2016 Cumartesi 11:17:00 - Güncelleme:27 Ağustos 2016 Cumartesi 11:21:00

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken açıklama: O gün MİT geldi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Artvin'de uğradığı suikast girişimi sonrası ilk kez konuştu.

 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CNN TURK'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. CHP genel başkanı Artvin'de uğradığı suikast sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu ilk suikast istihbaratının 15 Temmuz sonrası yapılan Yenikapı mitinginden sonra olduğunu açıkladı.

Kılıçdaroğlu: " Yenikapı mitingi sonrası bana gelen istihbarat şu şekildeydi; her zaman oturduğunuz odanın ışığı açık kalsın. Siz diğer odada oturun ama elektriği açmayın"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılış töreninde yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun Artvin'de saldırıya uğramasıyla ilgili "Artvin'de, Sayın Kılıçdaroğlu nezdinde ülkemizin, 7 Ağustos'ta Yenikapı'da tüm toplum kesimleriyle sergilediği birlik ve beraberlik manzarası hedef alınmıştır" demişti. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX