0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Aralık 2018 Cuma 11:12:00 - Güncelleme:28 Aralık 2018 Cuma 15:02:00

Kılıçdaroğlu’nun İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’la derdi ne?

Siyasetiyle olması gerekirken skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bağımsızlık mücadelemizin simgesi, İstiklal Marşı'nı yazan Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 82. Yılında, vatan şairimiz hakkında tek bir kelime dahi etmedi.

(gunes.com / HABER MERKEZİ)

CHP YİNE KAFASINI KUMA GÖMDÜ

Şiirlerinde milli ve manevi duyguları ön plana çıkararak Kurtuluş Savaşı'nda kalemiyle etkin rol oynayan usta şair Mehmet Akif’i unutan Kılıçdaroğlu'na CHP’den bir tek bile tepki gelmedi.

"BU KIYAĞIMI DA UNUTMASA DİYORUM"

Akşam yazarı Emin Pazarcı Kılıçdaroğlu'na, vatan şairimiz Ersoy'un vefat yıl dönümünü hatırlamaması nedeniyle tepki gösterirken, "Gün geçti, mesai bitti akşam oldu. Twitter'da her konunun üzerine atlayan Kılıçdaroğlu'ndan çıt çıkmadı. Ölüm yıldönümünde İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u hatırlamadı. Yine de geç değil. Birileri uyarsa gün bitmeden vaziyeti kurtarsa! Bu kıyağımı da unutmasa diyorum" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KEMAL: DAİMA HATIRLAMASINI İSTEDİĞİM VECİZELERDİR

Mustafa Kemal İstiklal Marşı hakkında, “Benim bu milletten daima hatırlamasını istediğim vecizeler, işte bunlardır” demişti.

“KORKMA, SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN ALÇAK"

Kılıçdaroğlu, Türkiye, Rumeli ve Balkan Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada,  97 yıldır okunan  istiklal marşını kağıttan okumasına rağmen “al sancak” olan kısımını “alçak” diye okuyarak vahim bir gafa daha imza atmıştı.
 

KILIÇDAROĞLU'NUN BİLİNÇALTI

Skandal gaf, PKK/PYD'ye terör örgütü değil diyen, FETÖ'yü savunan, DHKP-C zırvasıyla yürüyen Kılıçdaroğlu'nun bilinç altının dışa vurumu ve bayrağımıza bakış açısı olarak yorumlandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX