0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Eylül 2019 Pazartesi 08:49:00 - Güncelleme:16 Eylül 2019 Pazartesi 10:41:00

Kılıçdaroğlu anneleri yeni hatırlayabildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP ile yapılan gizli ittifak nedeniyle evlatları dağa kaçırılan annelerin eylemini tam 13 gün boyunca görmezden geldi.

Annelerin evlat nöbeti ile ilgili ne bir açıklama ne de bir tweet atan Kılıçdaroğlu dün partisinin PM toplantısı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Bugünlerde toplumun gündeminde annelerin olduğuna dikkati çeken Kılıçdaroğlu, anne için evladın çok değerli olduğunu dile getirdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şimdi anneler arasında da bir ayrımın olduğunu vurgulayarak, “Cumartesi anneleri, Diyarbakır anneleri... Nasıl bir ayrım? Anne, annedir. Anne çocuğunu istiyor. Diyarbakır’daki anne de haklıdır, Cumartesi annesi de haklıdır. İkisi de çocuklarını istiyorlar.” dedi. Diyarbakır’da bir annenin “Benim evladım geri gelmeyecek, inşallah sizin çocuğunuz geri gelir” dediğini aktaran Kılıçdaroğlu, bu tabloya bakıldığında annelerin hakkının ve hukukunun savunulması gerektiği söyledi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX