0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:20 Eylül 2018 Perşembe 00:00:00

Kibir kuleleri partimizden aday olamaz

AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, belediye başkan adaylarında aradıkları kriterleri açıkladı. 

Partisinin yerel seçim hazırlıklarına ilişkin soruya cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, adaylarda “adalet, tevazu, ehliyet, liyakat, millete sadakat sahibi olma” kriterlerini aradıklarını belirtti. “Adaylar partinin kurumsal kimliğini yukarı taşımalı. Bu insanların mutlaka tevazu içerisinde olması lazım” diyen Kurtulmuş, “Bu millet kibir kuleleri gibi milletin ortasında dolaşan, insanlara tepeden bakan insanlardan haz etmiyor. Tayyip Erdoğan'ın siyasetteki en büyük başarısı dizini kırarak halkın sofrasına oturabilme becerisini göstermesi, bunu da gönülden yapmasıdır” ifadelerini kullandı. 

İTTİFAK KONUŞULMADI 

Yerel seçimde MHP ile ittifak yapılıp yapılmayacağı sorusuna cevap veren Kurtulmuş, “İttifak konusunda konuşulmuş bir şey yok. Atılmış bir adım yok. Bu sadece ortada bulunan bir söz ya da temenni diyelim” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX