0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Eylül 2017 Çarşamba 11:09:00 - Güncelleme:13 Eylül 2017 Çarşamba 12:24:00

Kemal Kılıçdaroğlu şehit cenazesine gönderdiği çelenkleri çöpe atan şehit ailesine dava açtı

Samsun’da Şehit Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’nın cenazesine gönderilen CHP çelenkleri, şehit yakınları tarafından istenmemiş ve boş bir bahçeye atılmıştı. Şehit yakınları “HDP ile işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz" diyerek tepki gösterirken cenazeye katılan vatandaşlarda şehit yakınlarına alkışlarla destek vermişti. Olanları hazmedemeyen Kemal Kılıçdaroğlu şehit yakınlarına dava açtı. Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler bu skandalı sosyal medya hesabından 'yazıklar olsun' diyerek ortaya çıkardı.

GÜNEŞ

Geçtiğimiz aylarda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ramazan Taşkın’nın Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, şehit yakınları olduğu iddia edilen kişilerce, CHP çelengini cami avlusundan çıkartılarak boş bir bahçeye atılmıştı. Çelengi çıkartırken şehit yakınları “HDP ile işbirliği yapanların çelengini istemiyoruz" diyerek tepki gösterirken, çevredeki vatandaşlar da alkışlarla onlara destek vermişlerdi.

TURGAY GÜLER KILIÇDAROĞLU'NUN İHANETİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Rezaleti Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ortaya çıkardı. Kılıçdaroğlu, avukatı Celal Çelik'in aracılığıyla Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'na çelengini çöpe atan şehit yakınları hakkında dava açtı.

 

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN ÇELENGİ BÖYLE ÇÖPE ATILMIŞTI

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX