0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2019 Perşembe 09:35:00 - Güncelleme:02 Kasım 2019 Cumartesi 11:42:00

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı ne zaman?

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı yapıyor. Jandarma Genel Komutanlığına 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'ye (KHK) tabi açıktan temin yoluyla 6 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı ne zaman? Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? soruları güncel olarak araştırılıyor. Jandarma Genel Komutanlığı'nın alım yapacağı 6 kişilik sözleşmeli bilişim personeli pozisyonuna başvurmak isteyenler, başvuru sürecini merak ediyor. Ön başvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılabiliyor. Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

MEMUR ALIMI İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Jandarma personel alımı için ön başvurular 8 Ekim'de başladı. Başvurular 25 Ekim günü saat 17.00'de sona erecek.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ön başvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’ne e-Devlet kapısı üzerinden e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan adayların listesi, sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular "https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" adresinden ilan edilecek.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX