0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2018 Salı 06:54:00 - Güncelleme:16 Ocak 2018 Salı 08:09:00

İşitme engelli genci acımasızca döven 4 şehir magandası vicdanları yaraladı

İşitme engelli Agit Acun’u, midibüste döven 4 üniversiteli tutuklandı! Vicdanları yaralayan olayla ilgili açıklama yapan Emniyet Müdürü Yıldız: Bu olayı kabullenmemiz mümkün değil.

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde tekstil firmasında işçi olarak çalışan işitme engelli Agit Acun (20), hastane çıkışı evine gitmek için minibüse bindi. Bu sırada arka koltukta oturan 4 kişi tarafından başına vurularak taciz edildi. Zanlılar, kendilerine dönerek kulağını gösterip işitme engelli olduğunu anlatmaya çalışan Agit Acun’a, saldırdı. Saldırganlar, minibüstekilerin gözleri önünde Acun’u tekme tokat dövdü. Minibüsteki kimsenin yardım etmediği Acun’u öldüresiye döven saldırganlar, bir ara yol kenarında duran minibüsten inip kaçtı.   

ZANLILAR 2.5 SAATTE YAKALANDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, ortak bir çalışma yürüterek, zanlıları 2.5 saat gibi kısa bir sürede kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Ahmet Günsel, Çağrı Can Çay, İsmail Kaçmaz ve Ahmet Bedir, tutuklandı. Saldırı nedeniyle göz ve yüzünde şişlikler oluşan Agit Acun ağabeyi İsmail Acun ile Adana Şehir Hastanesi’ne gitti. Göz polikliniğine gelen Acun, buradaki tedavi ardından evine döndü.

YÜREĞİM PARÇALANDI

Kanser hastası Cihan Acun, “Onları adalete bırakıyorum. Bu kabul edilemez bir olay, Benim oğlum ne duyuyor ne de konuşabiliyor. Öldüresiye dövmüşler. Görüntüleri izleyince bir kez daha yüreğim parçalandı” dedi.

Bu olay asla kabul edilemez 

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, sebep her ne olursa olsun engelli bir gence yönelik şiddet olayının asla kabul edilemeyeceğinin altını çizerek, “Bu yaşanan olayı kabullenmemiz asla mümkün değil. Sonuçta hepimiz babayız ve birer engelli adayıyız” diye konuştu. Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX