0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2018 Pazartesi 13:33:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2018 Pazartesi 13:45:00

İP'in ucunu kaçırdılar, çalıştay sırasında yumruklar konuştu

İP'in çalıştayı sırasında yumruklar konuştu. Partinin Kurucular Kurulu üyesi Osman Ertürk Özel saldırıya uğradı. Özel'in uğradığı saldırı sonrası burnu kırılırken hastanede tedavi altına alındı. Yaşanan bu olaylar sonrası Kurucular Kurulu üyesi Fatih Öztürk partiden istifa etti. Tüm bu gelişmelerin ardından Meral Akşener de Genel Başkanlığı koltuğunu bırakma kararı aldı.

Dün yapılan çalıştay sırasında İP iyice karıştı. Çalıştayda yumruklar havada uçuştu, İP Kurucular Kurulu Üyesi ve eski İP Gençlik Kolları Başkanı olan Osman Ertürk Özel saldırıya uğradı. Genel Başkan Meral Akşener, parti divanı ve tüm kurucular kurulu üyelerinin bulunduğu ortamda henüz kim olduğu bilinmeyen bir şahıs Özel'e yumrukla saldırdı. Saldırı sonrası Özel'in burnu kırılırken hastaneye kaldırıldı.

HASTANEYE KİMSE GİTMEDİ

Osman Ertürk Özel'in hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmasının ardından hastaneye parti bünyesinden sadece birkaç kişinin gitmesi dikkat çekti. Özel'e kimse destek olmazken, parti içerisinde bu durum krize neden oldu. İP Kurucular Kurulu üyesi olan Fatih Eryılmaz yaşanan durum nedeniyle partiden istifa ettiğini açıkladı. Eryılmaz twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda "birilerinin sahiplendiği çakallar" ve "mafyöz çakal" sözleri dikkat çekti. Eryılmaz'ın bu sözleri İP içerisindeki yapılaşmanın nasıl bir durumda olduğunu gözler önüne sermiş oldu.

AKŞENER İSTİFA ETTİ

​Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Meral Akşener parti genel başkanlığı görevini bırakarak olağanüstü kongre kararı aldı. Parti idaresine hakim olamayan Akşener'in yaşananlar sonrası çalıştay sırasında kendisini bir odaya kapattığı ve bu odadan saatlerce çıkmadığı iddia edildi.

SALDIRIYI DOĞRULADI

Saldırıya uğrayan Osman Ertürk Özel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla iddiaları reddetmeyerek saldırıyı doğruladı.

(Takvim)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX