0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Kasım 2019 Pazartesi 11:22:00 - Güncelleme:25 Kasım 2019 Pazartesi 12:31:00

İnce’den yeni açıklama: Bana iftira ve kumpas olduğu ortada

CHP Parti Meclisi üyesi Muharrem İnce hakkındaki iddialarla ilgili yeni bir açıklama yaparak, "Bana iftira ve kumpas olduğu ortada. CHP yönetimi parti içindeki iftiracıyı bulup cezalandırmalı" dedi.

Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP yönetiminin iddialar hakkında harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

İnce, "Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar" ifadelerini kullandı.

İnce sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX