0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 08:00:00

'Huzurevlerinde eksik oy pusulası verildi'

İçişleri Bakanı Soylu, özellikle AK Parti'nin yoğun oy aldığı yerlerde yaşlılara eksik büyükşehir pusulası verildiğini söyledi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Özellikle yaşlılara, AK Parti'nin yoğun oy aldığı yerlerde eksik büyükşehir pusulası verildi. Bunu bugün tespit edebilme, daha doğrusu kanıtlayabilme imkanı az bir durumdur. Bunun olduğu huzurevlerinden, AK Parti'nin yüksek oy aldığı yerdeki eksik çıkan oy pusulalarına kadar hepsinde net ve açıktır” dedi. 

VATANDAŞ SORAR 

Bakan Soylu dün, Kağıthane'deki muhtarlarla bir araya geldi. İstanbul'da 100'e yakın sandıkta AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın oylarının eksik yazıldığını dile getiren Soylu şöyle devam etti: “Biz burada kendi hakkımızı, vatandaşın 1 oy hakkını savunmayacaksak vatandaş bize 'Sen necisin?' demez mi? 

KARARI HALK VERECEK 

Şimdi er meydanı, İstanbul halkı karar verecek. Ne karar verirse başımızın üzerine. Biz seçim kaybetmedik demiyoruz ki... Ankara'da, İstanbul'un 3 katı kadar çalıştık, kaybettik. Bu kadar basit. Antalya, Mersin, Adana öyle. Geçmişte kaybettiğimiz, bugün kazandığımız yerler var.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX