0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ağustos 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:17 Ağustos 2018 Cuma 00:00:00

Hiç kimse Türkiye'ye parmak sallayamaz

ABD yönetiminin akıl tutulması içinde olduğunu belirten AK Parti Sözcüsü Ünal,  “Türkiye ABD'nin kaybetmeyi göze alabileceği bir müttefik değildir” açıklamasında bulundu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal katıldığı televizyon programında  Türkiye ile ABD arasında son dönemde yaşananlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ünal, “Bu durumu ABD'nin kendisi olarak görmemek lazım. ABD yönetiminin, şu anda ABD'yi yönetenlerin içine düştüğü bir kafa karışıklığı ve akıl tutulması olarak görmek lazım. Çünkü ABD bu değil” dedi. 

ONLAR BEDEL ÖDEYECEK

Ünal sözlerini, “Şunu da doğru görmek lazım, Evangelist ve siyonist bir aklın ABD'nin gücünü kullanmasının onlar için bir bedeli olacak. Birtakım inançlarının dayatmasını yönetimde olanlar ABD'nin gücünü kullanarak eğer dünyanın bir diğer tarafındaki bir papazla ilgili stratejik ortaklığı, NATO müttefikliğini tehlikeye atarak böylesine sorumsuz bir pozisyona giriyorlarsa bu, ABD açısından da onlara yani yönetimde olanlara bir fatura çıkaracak” diye sürdürdü. 

F-35 SAVAŞ UÇAKLARI 

ABD'nin Türkiye'ye F-35 yeni nesil savaş uçaklarının teslimatını geçici olarak durdurması kararına ilişkin Ünal, şunları söyledi: “Türkiye-ABD ilişkileri çok hızlı bir şekilde rasyonel bir zemine taşınmalıdır. Hiç kimse Türkiye’ye parmak sallayamaz. İçlerinde yaşadıkları bu sorun Türkiye'nin sorunu değil.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX