0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ekim 2020 Pazartesi 17:52:00 - Güncelleme:26 Ekim 2020 Pazartesi 17:52:00

Haydut Ermenistan'dan bir yalan daha

Azerbaycan ordusu karşısında adeta bozguna uğrayan işgalci Ermenistan'ın Başbakanı Paşinyan her platformda Türkiye'ye iftira atmaktan geri kalmıyor. Paşinyan son olarak çıktığı Hindistan kanalında canlı yayında yalanlarına bir yenisini ekledi.

Vatan savunmasını devam ettiren ve haydut Ermenistan'ın işgal ettiği topraklarını geri almak için mücadele eden Azerbaycan ordusu karşısında adeta bozguna uğrayan, cephede ne var ne yok bırakıp kaçan Ermeni askerlerinden esir alınanlar terör örgütü PKK ile kol kola olduklarını itiraf etmişti. İşgalci Ermenistan Başbakanı Paşinyan, çıktığı Hindistan kanalında Türkiye'nin bölgeye paralı asker yolladığı yalanına sarıldı.

Uzmanlara göre Paşinyan'ı ağır bir savaş suçları faturası bekliyor

Rusya'nın arabuluculuk çalışmaları kapsamında sağlanan ateşkese rağmen haydut Ermenistan'ın özellikle sivillerin bulunduğu bölgelere saldırıları devam etmişti. Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Paşinyan ateşkesi Ermenistan tarafının bozmadığını iddia etti.

Haydut Ermenistan'da yetkili kişilerin eleştirilmesi ve sorgulanması Paşinyan tarafından yasaklandı

Hindistan ile Pakistan arasındaki çatışmaları da fırsata çevirmeye çalışan Paşinyan, Hindistan kanalında Pakistan hakkında da asılsız iddialarda bulunup işgal ettikleri Karabağ bölgesine Pakistan tarafından silahlı savaşçıların gönderildiğini söyledi.

Paşinyan'ın danışmanı katliam planını itiraf etti! Rus kanalı apar topar reklama gitti

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX