0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2017 Pazar 00:23:00 - Güncelleme:22 Ocak 2019 Salı 09:41:00

Hayati Yazıcı Cumhuriyet'te çıkan FETÖ'cü yakıştırması yapan o haberlerle ilgili açıklama yaptı: Bu gazetenin yaptığı, tek kelime ile şerefsizliktir

Hayati Yazıcı, gazetesinden Aykut Küçükkaya'nın haberine ilişkin şahsi Twitter hesabından, "İsmi dışında hiçbir kutsalı olmayan bir gazetenin bugün şahsımı hedef alarak kurguladığı haber tamamen yalandır ve kasıtlı bir iftiradır" ifadesini kullandı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, bir habere ilişkin açıklamalarda bulundu. "İsmi dışında hiçbir kutsalı olmayan bir gazetenin bugün şahsımı hedef alarak kurguladığı haber tamamen yalandır ve kasıtlı bir iftiradır." ifadesini kullanan Yazıcı, herkese lazım bir değer olan şeref ve haysiyetten yoksun olanların itibar suikastçiliği yapacağını belirtti.

 

 

Cumhuriyet gazetesinden Aykut Küçükkaya'nın bugün yayınlanan 'İşte siyasi ayak' başlıklı haberinde, şu ifadeler yer almıştı:

"İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre Yazıcı’nın oğlu Mustafa Yazıcı, aralarında hemşehrilik bağı bulunan işadamı İlhami Yazıcı ile 2014’te ortak bir şirket kuruyor. Şirket, İlhami Yazıcı’ya ait Yazıcı Grup’un Tanzanya’da açtığı fabrikanın açılışından sadece 5 gün sonra kuruluyor. Tanzanya’daki açılışa hem Hayati Yazıcı hem de açılıştan sadece '13 gün önce' 23 Mayıs 2014’te cemaat bağlantısı şüphesiyle görevden alınan; 15 Temmuz sonrası tutuklanan eski Rize Valisi Nurullah Çakır da katılıyor. İlhami Yazıcı’nın Rize’nin Çayeli ilçesinde yaptırdığı kız yurdu 15 Temmuz’un ardından KHK ile kapatılıyor; Ağustos 2016’da da Kredi ve Yurtlar Kurumu’na devrediliyor."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX