0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2020 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:29 Ocak 2020 Çarşamba 15:07:00

Hande Yener de markalı ünlü olacak

Hande Ataizi de Ivana Sert, Merve Boluğur ve Meryem Uzerli gibi kendi kozmetik markasını çıkarmak için kolları sıvadı. Ataizi, kişisel deneyimlerini makyaj koleksiyonuyla sevenlerine aktaracak.

Dünyaca ünlü model Kylie Jenner’ın ‘Kylie’ markası ünlü ünsüz pek çok isme ilham olmuş Meryem Uzerli, Ivana Sert, Merve Boluğur da kendi adını taşıyan makyaj koleksiyonu çıkarmıştı. Güzellik alanındaki deneyimlerini ticarete dökmek isteyen son isim de ünlü oyuncu Hande Ataizi oldu. Modaya uyan güzel oyuncu, kozmetik işine girmeye karar verdi. Oyuncu, kendi adını taşıyan makyaj koleksiyonunu hazırlamak için harekete geçti. Bir kozmetik firmasıyla anlaşmaya varan Ataizi, önümüzdeki günlerde ürünlerini hayranlarının beğenisine sunacak. Hande Ataizi, “Bir süredir bu işlere kafa patlatıyorum, yakında ürünleri internette ve çeşitli mecralarda satışa sunacağım” diyerek yaşadığı heyecanını dile getirdi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX