0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2017 Perşembe 15:22:00 - Güncelleme:01 Aralık 2017 Cuma 11:14:00

Hakkında şok detaylar var! Tuncay Özkan ABD'nin Türkiye'yi yargılamasını istiyor

Tuncay Özkan CHP’nin basın bülteni olan Halk Tv’deki Uğur Dündar’ın programına katıldı. Türkiye aleyhinde faaliyetlerde ön sıralarda olan Özkan, “Trump kazanıyor, Erdoğan gidecek” diyerek sırtını ABD’ye dayadığını bir kez daha ispat etti.

GÜNEŞ

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan skandal açıklamalarda bulundu. Astana görüşmeleri ve Soçi zirvesiyle Suriye denkleminde oyun dışına itilen ABD’nin Sarraf üzerinden Türkiye’den intikam alması için işbirlikçiliğe soyunan Özkan her türlü ihaneti deniyor. Tuncay Özkan Suudi Arabistan’ın İsrail ile anlaştığını Trump’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yendiğini iddia ederek açıktan Türkiye’ye savaş açtı. Özkan, ABD’nin Reza Zarrab şantajıyla ilgili de “Bedel ödemek zorundayız” diyecek kadar alçaldı.

TUNCAY ÖZKAN VATANA İHANETTEN YARGILANMALI

Yedi düvelin vatanımızı kuşatmaya çalıştığı bu kritik zamanlarda içimizdeki hainler bir bir dökülmeye başladı. “Suudi Arabistan’da değişim başladı, çok yakın zamanda İsrail ile diplomatik ilişki kuracaklar. İran da bu değişimden nasibini alacak.Türkiye de bu değişimden nasibini alacak. Ne olacak? Recep Tayyip Erdoğan ve siyasal kadrosu gidecek. Başka bir alternatif yok” diyerek herkesin gözü önünde ihanetini kanıtladı.

TUNCAY ÖZKAN FETÖ'NÜN UYUYAN HÜCRESİ Mİ?

Kanaltürk'ü Akın İpek'e sattı

Kanaltürk'ün kurucu ortaklarından olan gazeteci Adnan Bulut Kanaltürk'ün firari hain Akın İpek'e nasıl satıldığını Twitter hesabından açıklamıştı.

"Kanaltürk'ü almak için f tipi bürokratlarınızla gırtlağımızı sıkıp bizi mecbur ettiniz. Faruk Mercan, 50 milyona anlaşıp nasıl 25'e kapattınız?"

 

 

"Tuncay Özkan f tipi savcı Zekeriya Öz'ün karşısına çıkınca ilk sorusunda "bizim Akın" demişti. Zekeriya Öz ile kurulan "bizim" ilişkisi ne?"

"Türkiye'de dürüst ve tarafsız yargıçlar da var. Faruk Mercan Kanaltürk'u gaspettiniz ama Tuncay Özkan sizden hukuk önünde geri alacak." demişti.

Tuncay Özkan 2014'te sözde iki dava açtığını belirtmişti ama Kanaltürk 29 Şubat 2016'da kayyım tarafından kapatıldı. Özkan havayı dindirmek için blöf mü attı?

Özkan: 2007'de gizemli eski bir hakem flaş bellek verdi ama adını unuttum"

2007 yılında gazetecilik yaptığı dönemde İzmir Havalimanı’nda yanına birinin geldiğini ifadesinde anlatan Özkan, “Eski bir futbol hakemi olduğunu söyleyen, ismini şu an hatırlamadığım biri birden yanıma gelerek elinde silahlı kuvvetlerdeki Fetullahçı örgütlenme ile ilgili çok önemli bir belge olduğunu, içindeki bilgilerin şifreli olduğunu ve çözülemediğini bunu vermek istediğini söyledi” dedi. Olayın 24 Nisan 2007 tarihinde olduğunu anlatan Özkan, tarihi tam olarak hatırlamasının sebebini ise, o tarihte İzmir’de Cumhuriyet Mitingi düzenlendiği için olduğunu söyledi.

"Flaş Belleği 2007'de İlker Başbuğ'a verdim bir kopyasını aldım ama nerede bilmiyorum"

Tuncay Özkan ayrıca ifadesinde bu flash belleği İlker Başbuğ’a teslim etmeden önce birer kopyasını kendisine aldığını ancak 2008 yılında gözaltına alındığı sırada evinde, iş yerinde ve arşiv deposunda arama yapıldığını ancak bu belgelerin kayıtlarda olmadığını söyledi. Söz konusu kopyaların nerede olduğuna dair bir araştırma yapacağını söyleyen Özkan, “Fetullahçı emniyet ve yargı mensupları tarafından yok edilip edilmediğini bilmiyorum” dedi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX