0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 14:34:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 15:03:00

Gündem olmaya çalışan Albay Önder İrevül'den 'Atatürk' çıkışı

18 Mart Çanakkale Zaferi etkinliklerinde yapılan duada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adının anılmadığını bahane ederek etkinliği terk eden Albay Önder İrevül'e tepkiler devam ederken, İrevül sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı, 'Herkes haddini hududunu bilecek' diyerek tehditler savurdu.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde düzenlenen Çanakkale Zaferi anma etkinliğinde, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Önder İrevül, okunan duada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adının anılmamasını bahane ederek tepki göstermişti.

Duayı okuyan öğretmenin yanına giderek "Sen Atatürk diye bir adam duydun mu? Neden ona da Fatiha okumadın?" diyen İrevül sonrasında etkinlikten ayrılmıştı.

TEHDİTLER SAVURDU: HERKES HADDİNİ BİLECEK

Davranışı ile tepkileri üzerine çeken Albay İrevül, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaparak hem algı oluşturmaya çalıştı hem de tehditler savurdu...

Paylaşımında "Başta ebedi başkomutanım Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve rahmete kavuşmuş kahraman gazilerimizi 33 yıldır aynı üniformayı giymenin onuruyla saygı ve minnetle anıyorum. Eğer benim bulunduğum mekanda Atatürk'ün adını anmaktan imtina edersen, hele hele Çanakkale Zaferi yıl dönümünde ve şehitleri anarken, yanına gelir gözüne baka baka sorarım; sen Atatürk diye bir adamı duydun mu? Herkes hakkını hukukunu, haddini hududunu bilecek." ifadelerini kullanan İrevül'e sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyüyor...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX