0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2018 Çarşamba 12:13:00 - Güncelleme:19 Eylül 2018 Çarşamba 12:37:00

Gezi provokatörü Levent Üzümcü "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan ifade verdi

Levent Üzümcü, sosyal medya paylaşımında "Cumhurbaşkanına hakaret " ettiği gerekçesi ile hakkında yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi.

Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında zorla getirme kararı çıkarılan Üzümcü, Anadolu Adalet Sarayı'na geldi.

SUÇU: CUMHURBAŞKANINA HAKARET

Burada, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Tuncay Karcıoğlu'na ifade veren Üzümcü, daha sonra adliyeden ayrıldı. Üzümcü hakkında, sosyal medya hesapları üzerinden farklı tarihlerde "Cumhurbaşkanına hakaret" içeren paylaşımlarda bulunduğu iddiası üzerine yapılan ihbar kapsamında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında Üzümcü hakkında ifadeye gelmediği gerekçesiyle zorla getirme kararı çıkarılmıştı.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX