0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2019 Salı 09:19:00 - Güncelleme:17 Eylül 2019 Salı 09:19:00

Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım neden yok? Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım elendi mi?

Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım neden yok? Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım elendi mi? sorularının yanıtı yarışmanın müptelaları tarafından merak edilen konular arasında yerini aldı. Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan sürüyor. Gelinler kendilerinden istenen yemekleri en güzel şekilde yaparak gün birincisi olmak istiyor. Fatih Ürek'in sunduğu programda sevilen yarışmacı Ezgi ve kayınvalide Reyhan Hanımın olmayışı izleyicilerin dikkatini çekti. Uzun zamandır yarışmada kalmayı başaran ve liderliğini koruyan Ezgi'nin neden yarışmada olmayışı merak konusu oldu. Ezgi elendi mi yoksa kendisi mi ayrıldı? sorularının yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor..

Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım neden yok? Gelinim Mutfakta Ezgi ve Reyhan Hanım elendi mi? sorularının yanıtı güncel olarak araştırılan konular arasında yerini aldı. Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler, kendilerinden istenen yemekleri yapıyor, kayınvalideler ise tatlarına bakarak gelinlerini bulmaya çalışıyor. Kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin gün birincisi olup çeyrek altını alıyor. Haftanın birincisi ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Haftanın en düşük puanını alan gelini ise yarışmaya veda ediyor.

Fatih Ürek'in sunduğu programda bugün sevilen yarışmacı ve kayınvalide Ezgi ve Reyhan Hanımın olmayışı dikkat çekiyor. Gelinim Mutfakta Ezgi ve kayınvalidesi yeni bölümlerde olmayacak.

 

 

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ ELENDİ Mİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında geçtiğimiz hafta 38 puanla haftanın en düşük puanını alan Ezgi oldu. Ezgi haftanın en düşük puanını alarak Gelinim Mutfakta yarışmasından elenen isim oldu. 

 

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ KİMDİR?

Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım, Elazığ'da yaşamaktadır. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın bir bebeği vardır.  Gelini gibi aslen Tuncelili olan Reyhan Hanım ise Erzincan'da yaşamaktadır. Otoriter tavırlarıyla dikkat çeken Reyhan Hanım, haftanın ilk gününde sarfettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti. Kaynak: Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir? Ezgi Yıldırım kimdir? 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX