0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 09:48:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 09:51:00

Galatasaray'a Alan tehdidi! 'FIFA'ya gideriz'

Galatasaray'ın transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Alan Carvalho'da gerçekler ortaya çıktı.

'Galatasaray anlaşmaya vardı, bu transfer bitti, Ankaragücü maçında sahada olacak' denilen Alan Carvalho’da gerçekler ortaya çıktı.

2-3 gündür Dubai’de olan ve bir türlü transfere noktayı koyamayan Abdurrahim Albayrak-Şükrü Hanedar ikilisi camiadan yoğun tepki alırken, Alan’da işlerin son derece karmaşık olduğu, konunun FİFA’ya kadar taşınabileceği öğrenildi.

İşte Alan Carvalho transferinde yaşananlar...

Yetki belgesi Alberti-Mercimek ikilisine verilmişti

Galatasaray yönetimi Brezilyalı golcüyle 3 aydır yakından ilgileniyor. Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hander oyuncunun menajeri Alessandro Alberti-Baki Mercimek’le temasa geçiyor. Ocak ayına kadar görüşmeler normal bir şekilde devam ederken Şükrü Hanedar, Alan transferinde A.Alberti ve Baki Mercimek’i pasifize ederek yoluna Taffarel’in yakın arkadaşı Leandro Lima’yla devam etmek istiyor. Durumun farkına varan Alberti-Mercimek ikilisi Galatasaraylı yöneticilere büyük tepki gösterirken, iki menajer Alan’ı da sert bir dille uyarıyor. Yapılan muamele sonucunda karşı atağa geçen Alessandro Alberti, Hanedar ve Albayrak’a konuyu FİFA’ya götüreceğini iletiyor...

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX