0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Şubat 2019 Pazartesi 16:30:00 - Güncelleme:11 Şubat 2019 Pazartesi 17:36:00

Terör unsurlarının Apo için yapılacak provokatif eylemine polis "dur" dedi

Teröristbaşı Abdullah Öcalan için yürümek isteyen HDPKK vekillerinin karşısına polisimiz çıktı ve yürümelerine müsaade etmedi.

Kandil'in vekilleri Teröristbaşı Abdullah Öcalan'a tecridin kaldırılması için eylem yapma kararı aldı. İstiklal caddesindeki Galatasaray Meydanı'na gelecek olan terörün siyasi kanadını temsil eden HDP'liler, "Öcalan'a özgürlük"sloganları atarak boy gösterisi yapmayı amaçlıyordu.

BAKAN SOYLU SÖZÜNDE DURDU: SİZİ YÜRÜTEN ADAM DEĞİLDİR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün yaptığı açıklamada terör propagandası yapacak HDP'li vekillere "sizi yürüten adam değildir" demişti. Bakan Soylu, "Şimdi 'Apo' içeride diye, güya milletvekilleri yürüyüş yapacaklarmış sağda solda. Sizi yürüten adam değildir." ifadelerini kullanmış terör unsurlarını ti'ye almıştı.

POLİS, TÜRKİYE DÜŞMANLARINA DUVAR OLDU

Emniyet teşkilatı, bu sabah Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve Galatasaray Meydanı'nda, geniş güvenlik tedbirlerini devreye soktu. Sokakların giriş ve çıkışları terör eylemcilerine kapatıldı. HDP'lilerin, bu alanlarda provokatif eylem yapmalarına müsaade edilmedi.

Çıkışlarıyla halkın öfkesini üzerine toplayan HDP'li Pervin Buldan bir açıklama yaparak kendilerine izin verilmemesini kınadı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX