0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Şubat 2019 Salı 15:06:00 - Güncelleme:26 Şubat 2019 Salı 15:57:00

FETÖ'cü Kaç Saat Oldu? hesabının "cenabet" yalanı deşifre oldu

FETÖ'cülerin yönettiği sosyal medya hesabı @kacsaatolduson toplumu provoke eden yalanlarla dolu bir içerik yayınladı. FETÖ'cü hesabın Twitter üzerinden paylaştığı videoda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'na "Sular akmıyor, cenabet geziyorum" diyen kişinin evinde suların aktığı ortaya çıktı.

(gunes.com / Haber Merkezi)

Elebaşı Fetulah Gülen'nin en bilinen öğretilerinden olan takiyyeyi başarıyla uygulayan FETÖ'cülerin bir yalanı daha deşifre oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) militanlarının yönettiği "Kaç Saat Oldu?" hesabı AK Parti iktidarını kötüleyen paylaşımlarıyla halkı aldatma faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. FETÖ'cü Twitter hesabında, "Bir Vatandaşın Konya Büyükşehir Belediye Başkanına: "Sular akmıyor şu anda cenabet geziyorum" dediği görüntüler ortaya çıkalı birkaç saat oldu" yazısıyla paylaşılan videonun gerçek olmadığı ortaya çıktı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanına "Sular akmıyor, cenabet geziyorum" diyen şahsın evine giden yetkililer suların aktığını görüntüledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX