0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2016 Çarşamba 10:12:00 - Güncelleme:07 Aralık 2016 Çarşamba 10:14:00

Erdoğan'dan, portresini çizen Gülşah'a Twitter'dan teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin portre resmini çizen engelli Gülşah Yağmur Yazıcı'ya teşekkür etti.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın portresini çizerek, Twitter hesabından paylaştı.

 

Erdoğan'ın Twitter hesabı olan "RT_Erdogan"ı da etiketleyen Yazıcı, paylaşımında, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Paylaşımı gören Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Twitter hesabından Yazıcı'ya, "Çok teşekkür ederim Sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." şeklinde yanıt verdi.

 

 

Portresini çizen Gülşah'ı aradı

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, portresini çizerek, Twitter üzerinden kendisine ulaşan engelli Gülşah Yağmur Yazıcı ve annesiyle görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan ve sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden kendisine ulaşan Yazıcı'yı akşam saatlerinde

telefonla aradı. 

 

Gülşah'ın annesiyle konuşan Erdoğan, "Gülşah'a çok teşekkür ediyorum sağ olsun, var olsun, kendisini çok seviyorum." dedi. 

 

Anne Yazıcı ise kızının konuşamadığını, telefonu kızına vereceğini ve Erdoğan'dan bu sözleri kızının kulağına söylemesini rica etti. 

 

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülşah'a, "Gülşah, sesini duydum kızım, ne güzel yapmışsın o resmimi benim. Ne kadar güzel bir resim yapmışsın. Sana çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık, maşallah, barekallah, Allah senden razı olsun. Rabbim sana sağlık, sıhhat, afiyetler versin, annene, babana bağışlasın." dedi. 

 

Portre resmini çizerek Twitter üzerinden, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum." ifadeleriyle paylaşan Yazıcı'nın paylaşımına Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok teşekkür ederim Sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." şeklinde yanıt vermişti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX