0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ekim 2016 Salı 13:47:00 - Güncelleme:11 Ekim 2016 Salı 16:26:00

Erdoğan'dan İbadi'ye tokat gibi cevap: Benim kalitemde değilsin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuştuğu 9. Avrasya İslam Şurası'nda Irak Başbakanı İbadi'ye çok sert sözlerle yüklendi. Erdoğan,Şahsıma hakaretler ediyor, sen benim zaten muhatabım değilsin, seviyemde değilsin, kıratımda değilsin, kalitemde değilsin, Irak'tan senin bağırman çağırman bizim için hiç de önemli değil, biz bildiğimizi okuyacağız, bunu böyle bilesin" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

 

Musul'da yapılacak operasyonlara da aynı anlayışla... Bana şimdi hakaret ediyor. Sen benim muhatabım değilsin. Sen bizim kalitemizde değilsin. Biz bildiğimizi okuyacağız. Kim bu, Irak'ın başbakanı... Önce haddini bil. Şu anda kendileri Başika üssünü kurmamız için bizlere talepleri var. Bunların canlı kayıtları var. Bunlar televizyonlarda yayımlanacak. Şimdi diyor ki Başika'dan çekilin. Türkiye'nin ordusu sizden talimat almaz.

 

Benim ülkemde eğer ABD'li bir terörist bir yeni bombalarda biz de çıkaracağımız parlemonto kararıyla ABD'yi mahkum etme yoluna gider miyiz? gideriz.

 

Teröristin iyisi kötüsü olabilir mi? Irak'taki tüm bu gelişmelere Irak kalamayız. Oradaki kardeşlerimizi görmezden gelemeyiz.

 

Yaşadığımız krizler islam dünyasının yeni uyanışa ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

 

Teröre bulaşan her örgütün ikitadı sapma içinde olduğu bir gerçektir.

 

DAVUTOĞLU DÖNEMİNDE TALEPLERİ VAR, YAYIMLANACAK

 

Şu anda kendileri Başika üssünü kurmamız için Sayın Davutoğlu döneminde bizlere talepleri var, bunların hepsinin canlı kayıtları var ve bugün yarın bunların hepsi televizyonlarda yayınlanacak. Buna rağmen Başika üssüne girilmiştir, şimdi diyor ki; 'Buradan çekilin.' Türkiye Cumhuriyeti'nin ordusu sizlerden talimat alacak kadar kalitesini kaybetmiş değildir. Gereği neyse bunu biz gerektiği şekilde bugüne kadar nasıl yaptıysak yapmaya devam edeceğiz.

 

Rabbim'den içinde bulunduğumuz muharrem ayı hurmetine müslümanları huzura kavuşturmasını niyaz ediyorum. Şura'nın düzenlenmesinde emeği geçenlere ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bölgenizdeki tüm kardeşlerime selamlarımı iletin. Sağlıcakla kalın...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX