0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Şubat 2020 Pazar 11:02:00 - Güncelleme:16 Şubat 2020 Pazar 14:21:00

CHP'nin grup başkanvekili Engin Özkoç haddini iyice aştı, Başkan Erdoğan'a hakaretler savurdu

Halkı aşağılamayı, tehdit etmeyi, küçük görmeyi alışkanlık haline getiren CHP'nin grup başkanvekili koltuğunda oturan Engin Özkoç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla milletin büyük bir oyunu alarak iktidara gelen Başkan Erdoğan'ı hedef aldı. 'Erdoğan'ın enkazını kaldıracağız' gibi küstah ifadeler kullanan Engin Özkoç'a sosyal medyadan tepki yağarken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de 'Akılsız ve ahlaksızca bir tavırdır' ifadelerini kullandı.

CHP'li Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un imza attığı skandallar bitmek bilmiyor. CHP'li Özkoç bu kez milletin iradesini hiçe sayarak Başkan Erdoğan'a küstah tehditte bulundu. Özkoç'un "Erdoğan'ın enkazını kaldıracağız" tehdidi büyük tepki topladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Vicdansız, akılsızca, ahlaksızca bir tavırdır" diyerek sert tepki gösterdi.

CHP'li Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un imza attığı skandallar bitmek bilmiyor. CHP'li Özkoç bu kez milletin iradesini hiçe sayarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a küstah tehditte bulundu. Özkoç'un "Erdoğan'ın enkazını kaldıracağız" tehdidi büyük tepki topladı.

VİCDANSIZCA, AKILSIZCA, AHLAKSIZCA

Ömer Çelik, "Açık söylemek gerekirse karşımızda tipik bir Orta Doğu'daki Baas Partisi üslubu var. Devlet Başkanını tehdit etmek Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit etmek. Hem seçilmiş Cumhurbaşkanına karşı vicdansızca, akılsızca, ahlaksızca bir tavırdır. Hem de Cumhurbaşkanımızı seçmiş olan milletimizin iradesiyle kavga etmenin yeni bir biçimidir." İfadelerini kullandı.

(A Haber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX