0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Nisan 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:16 Nisan 2019 Salı 08:00:00

Emine Erdoğan'a Fark Yaratan ödülü

Dünya İnsaniyet Forumu, insani yardıma  katkılarından dolayı Erdoğan'ı büyük ödüle layık gördü. 

Dünya İnsaniyet Forumu'nca (World Humanitarian Forum) Devlet Başkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı, “Changemaker” (Fark Yaratan) ödülü verilecek. Birleşmiş Milletler ve İngiltere tarafından desteklenen Dünya İnsaniyet Forumu'nca verilen “Changemaker” ödülü, tüm dünyada olağanüstü ilham verici çalışmalar yapan ve insani yardımlar konusunda liderlik eden sınırlı sayıda kişiye takdim ediliyor.  

LONDRA'DA TÖREN YAPILACAK 

Emine Erdoğan'a ödülü, 17-18 Nisan'da İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek törenle takdim edilecek. Ödülle, Emine Erdoğan'ın Türkiye'nin TİKA, AFAD ve Türk Kızılayı gibi kurumları aracılığıyla tüm dünyaya örnek teşkil eden insani yardım çalışmaları, küresel ölçekte taçlandırılacak. Daha önceki yıllarda bu ödül, Alwaleed Philanthropies Genel Sekreteri Prenses Lamia Al Saud, Birleşik Krallık Parlamentosu Üyesi Barones Valerie Amos ve Katar Dışişleri Bakanı Al Thani gibi dünyada fark yaratmış isimlere verilmişti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX