0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2019 Cuma 09:03:00 - Güncelleme:20 Eylül 2019 Cuma 09:04:00

AÖF DGS kayıtları bitiyor! AÖF DGS kayıt için gerekli evraklar neler?

AÖF DGS kayıtları ile ilgili aramalar artıyor. AÖF'e DGS sonuçları doğrultusunda kayıt yapmak isteyen adaylar, kayıtlarını nasıl ve ne zamana kadar yapabildiğini öğrenmek istiyor. AÖF DGS kayıtları 16 Eylül'de başladı. Kayıtlar internetten ve AÖF bürosundan yapılabilecek. Kayıt işlemlerini henüz yapmamış olan öğrenci adayları "AÖF DGS kayıt için gerekli evraklar neler? AÖF DGS kayıt son gün ne zaman?" sorularının yanıtını öğrenmek istiyor. AÖF DGS kayıtları bitiyor. AÖF DGS kayıtları internetten ve AÖF bürosundan yapılabiliyor. Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “Dikey Geçiş” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. AÖF DGS kayıt işlemleri ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

AÖF DGS kayıtları bitiyor. AÖF DGS kayıt için gerekli evraklar neler? sorularının yanıtı AÖF'e kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları tarafından araştırılıyor. 16 Eylül'de başlayan AÖF DGS kayıt döneminde sona yaklaşıldı. Henüz kayıt işlemini tamamlamamış olan öğrenci adayları süreç hakkında merak ettiği soruların yanıtını öğrenmek istiyor. AÖF DGS kayıtları ile ilgili detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor. AÖF DGS kayıtları internetten ve AÖF bürosundan yapılabilecek. Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “Dikey Geçiş” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir.

AÖF DGS KAYIT SON GÜN NE ZAMAN?

16 Eylül'de başlayan AÖF DGS kayıt dönemi yarın sona eriyor. Yarın hem internet başvurusu hem de AÖF bürosundan kayıt işlemleri yapılabilecek.

İnternet Başvuru Tarihi 16 - 20 Eylül 2019
İnternet Başvuru Adresi http://aof.anadolu.edu.tr
AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi 16 - 20 Eylül 2019
AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi 20 Eylül 2019

AÖF DGS KAYIT NASIL YAPILACAK?

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “Dikey Geçiş” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.

AÖF DGS KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1- İnternet Başvuru Belgesi (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

2- Öğrenci Bilgi Formu (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

3- Kayıt Bilgilerini Sorgulama Sonuçları (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)

4- Öğrenim Belgesi (YÖKSİS sorgulama sonunda bilgilerine ulaşılamayandardan istenecek)

5- Not Durum Belgesi (YÖKSİS sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayanlardan istenecek)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX