0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ağustos 2016 Pazar 20:45:00 - Güncelleme:28 Ağustos 2016 Pazar 20:51:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Amerikan tipi önlem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'teki programında ABD başkanları için de uygulanan ikiz makam araçlı önlem alındı

Gaziantep'teki resmi programlarında cumhurbaşkanlığı otobüsünü kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyuna açıklanmayan programında ise ikiz makam aracı kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep programında yoğun güvenlik tedbirleri alınırken, Erdoğan resmi programlarına Cumhurbaşkanılığı otobüsü ile katıldı. Kamuoyuna açıklanmayan programlarda ise aynı marka, model ve renkteki 2 ayrı araç kullanıldı. Her iki makam aracında da Cumhurbaşkanlığı forsu kullanması dikkat çekti.Erdoğan daha önce Diyarbakır'da ise ikiz konvoy kullanmıştı.

AMERİKAN TİPİ ÖNLEM

Erdoğan'ın kullandığı bu önlem, genelde Amerikan Başkanları için kullanılan yöntem olarak biliniyor. Erdoğan, yola çıkarken birbirinin aynısı iki makam otomobilinden birine biniyor. Erdoğan'ın hangi araca bineceğine son anda karar veriliyor.

İHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX