0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2018 Pazar 13:26:00 - Güncelleme:24 Haziran 2018 Pazar 15:35:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye demokratik devrim gerçekleştiriyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Üsküdar'da kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Erdoğan 'Türkiye adeta demokratik devrimi gerçekleştiriyor. Şu ana kadar ciddi bir sıkıntı yok. Katılım gayet güzel' ifadelerini kullandı.

Oy kullandıktan sonra kendiisin bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu an itibari ile 150'yi aşkın seçmenin oy kullandığını öğrendik. Katılım iyi görünüyor. Türkiye genelinde de bu durum bunu gösteriyor. Başkanlık sistemine geçiş ilk defa bizlere nasip oluyor. Türkiye muasır medeniyetler üzerine çıkmada çıtayı ciddi manada yükseltiyor. Bununla birlikte de ülkemiz bundan sonraki süreci bürokratik oligarşiye hiç takılmadan çok rahat sürdürecektir. Onun için de tüm vatandaşlarımın katılımının yüksek olmasının bir hassasiyet olmasını temenni ediyorum. Şu ana kadar ciddi bir sıkıntının Türkiye genelinde olmadığını öğrendik. Hayırlı olsun milletimiz için de yeni bir başlangıca vesile olsun diliyorum' dedi.
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX