0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2018 Cuma 14:55:00 - Güncelleme:19 Ocak 2018 Cuma 15:19:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlara bu işi öğreteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi derecelendirme kuruluşlarının ideolojik yaklaşımlarına devam ettiğini söyledi ve "Bunlara bu işi öğreteceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası nezdinde kurulacak olan "Donör Fonu"na ilişkin işbirliği anlaşması imza töreninde konuştu. 

Erdoğan konuşmasında uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarını eleştirdi. 

"Bazı kredi derecelendirme kuruluşlarının hala ideolojik yaklaşımlarından kurtulabilmiş değiliz" diyen Erdoğan, "Yine idelojik yaklaşımlarına devam ediyorlar. Hala Türkiye'nin güven vermediğini söylüyorlar. Bunlara ya bu işi öğreteceğiz ya bu işi öğreteceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Türkiye böyle bir ülke değil. Darbe girişimi de bölgemizdeki çalkantılar da ekonomimize etki etmemiştir. İşadamlarına sesleniyorum, Türk ekonomisi büyümeye ve yatırım yapanlar kazanmaya devam edecektir" diye konuştu.

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX