0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Haziran 2018 Cumartesi 13:33:00 - Güncelleme:23 Haziran 2018 Cumartesi 18:07:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüpsultan'da konuştu

İstanbul mitinglerini sürdüren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar'dan sonra Küçükcekmece'de halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüpsultan'da halka hitap etti


 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz icazeti milletten aldık Selo'dan değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükcekmece mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Biz icazeti milletten aldık, milletten. (Selahattin Demirtaş) Selo'dan değil. Onun için zaten aday olduğunda genel başkanı kendisini nasıl çağırıyor "Gel bakalım Muharrem" Niye Çünkü yakında "Git bakalım, git Muharrem" diyecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Küçükçekmece'deki konuşmasından satır başları;

Bay Muharrem erken yoruldu. Biz çok koştuk, çok gayret ettik. Ben kardeşlerimi görünce yorgunluk tanımıyorum.

Muhalefete gereken dersi yarın sandıkta vereceğiz.

Biz icazeti milletten aldık, milletten. (Selahattin Demirtaş) Selo'dan değil. Onun için zaten aday olduğunda genel başkanı kendisini nasıl çağırıyor "Gel bakalım Muharrem" Niye  Çünkü yakında "Git bakalım, git Muharrem" diyecek. Çünkü neticeyi biliyor, neticeyi görüyor. Ben milletime inanıyorum, güveniyorum. Biz milletimizle bu yola çıktık.

Davos'ta "One minute" Birleşmiş Milletler'de "Dünya 5'ten büyüktür" dedik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: HDP parlamentoyu ve ülkeyi karıştırma peşinde, bu oyuna gelmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avcılar mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, HDP parlamentoyu ve ülkeyi karıştırma peşinde. Vatandaşlarımız bu oyuna gelmemeli" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avcılar'daki konuşmasından satır başları;

Bizim 4 temel hedefimiz var. Eğitim, sağlık, adalet ve emniyet. Peki bunun üzerine neyi bina ediyoruz; ulaşım, enerji, kültür, turizm ve bunun yanında dış politika.

Fizik öğretmeni olmak başka bir şey, ülke yönetmek başka bir şey. Avcılar'ı artık bunlardan kurtarmanız lazım. Çünkü artık Avcılar'ı bunlardan kurtarın ki Avcılar hizmet görsün hizmet.

Türkiye'de üniversitesi olmayan üniversite kaldı mı? 75 üniversite vardı şimdi 240 üniversite var. Üniversiteyi öğrencinin ayağına götürüyoruz.

Batı Trakya'da Yunanistan yönetimi rahatsız. Niye Rahatsız? Türkiye'nin kalkınmasından rahatsız. Kardeşlerim bugün birlik günü beraberlik günü. Çok acele ediyorum iki ilçe kaldı saat 5'te bitiyor.

Özgürlükler bizim sorunumuz demokrasi bizim sorunumuz. Demokrasi namusumuzdur sandık namusumuzdur.

Kardeşlerim ne olur sandıklara gitmeyeni bırakmayın. CHP'li, Saadet'li İyi Partili ve HDP'lilere de sesleniyorum. Onlar da anlatın. Kardeşliğimizi asla bozmayalım Allah'a emanet olun.






CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BEYLİKDÜZÜ'NDE KONUŞTU.

İşte öne çıkan açıklamalar;

Yarın sabah itibarilye sandıklarımıza sahip çıkıyoruz. Son oy sayılana kadar oradayız. Anadolu'daki akrabalarımızı da arayıp, onlara da anlattıklarımı söyleyecek miyiz?

Kardeşlerim bir de biz ne dedik? 4 temel unsur üzerine Türkiye'yi kalkındıracağız. Nedir bunlar eğitim, sağlık, adalet, emniyet.

Avrasya ya mı görmedin? 280 bin dersliği mi görmedin? Şehir Hastaneleri mi görmedin? Adaylardan biri ne diyor biliyor musun? Buna ne gerek var diyor? Ya bu ihtiyaç değil mi? Bu hanımefendini bunu daha iyi anlaması gerekirken anlamıyor? Cehalet çok kötü bir şey. Bir de profesörlerleri var. Yav profesörlük burada kar etmez. Dertli olmak lazım. Biz dertliyiz dertli. Şehir hastaneleri benim belediye başkanlığı dönemimden beri hayalimdir. Türkiye'nin sağlık çıtası çok yüksek.

Bay Muharrem diyor ben fizik öğretmeniyim. E nolmuş? Sen bir dershaneyi yönetmedin. 10 tane öğretmenin sigortasını ödemedin. Sosyal medyada dinlemişsinizdir. Devlet memuruna nasıl küfürler? Yav bundan cumhurbaşkanı olur mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece ve Eyüp ilçe mitinglerinde halka hitap edecek.

Erdoğan'ın programı 12.00'deki Esenyurt mitingiyle başladı. Erdoğan, daha sonra 13.30'da Beylikdüzü, 15.00'te Avcılar'da, 16.00'da Küçükçekmece'de ve 17.00'de son olarak Eyüp'te vatandaşlarla buluşacak.

MUHARREM KAYBETTİĞİNİ ANLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenleyeceği 5 mitingle seçim çalışmalarını tamamlamış olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Esenyurt mitinginde şunları söyledi:

"Seçimlerle ilgili her türlü tedbiri aldık. Herhangi bir sandık üyesi hemen güvenlik ekibine haber verebilecek. Yeni yönetim sistemiyle Türkiye bir uçuşa geçecek. Bu farklı sistem ile diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Bunların kafası basmıyor, nasıl parlamenter demokrasi. 16 Nisan'da biz anayasa değişikliğini yaptık, bu iş bitti. Milleti aldatıyorlar.

Ne diyor bu bay Muharrem? YSK önünde yatacakmış. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti devleti bay Muharrem

İnce şimdiden kaybettiğini anladı. Sandıklarda her partiden üye var daha ne konuşuyorsun.

Seçimle ilgili her türlü tedbiri aldık. Sandıkları da görevli tüm arkadaşlarıma sesleniyorum oradaki güvenlik görevlilerinden yardım isteyin. Özellikle AK Partili görevlilere sesleniyorum sakın ha rehavete kapılmak yok.

Türkiye bu sistemle uçuşa geçecek, bu farklı sistemle diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Anayasa değişikliği yaptık bu iş bitti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esenyurt'taki açıklamaları;

"Ne yapacakmış? YSK'nın önünde gidip kendine göre şimdiden tehdit sallıyor. Bay Muharrem, biz hukuk devletinde yaşıyoruz, hukuk. Bu devlet guguk devleti değil. Bay Muharrem diyor ki 'okulların bahçesinde yatın, sandalyede oturun.' 'Ben de' diyor, 'YSK'nın önünde yatacağım.' Hayırdır ya demek ki bu şimdiden kaybettiğini anladı, öyle anlaşılıyor. Seçimlerle ilgili her türlü tedbiri aldık. Herhangi bir sandık üyesi hemen güvenlik ekibine haber verebilecek. Sandıklarada her partiden üye var, daha ne konuşuyorsun?

Yeni yönetim sistemiyle Türkiye bir uçuşa geçecek. Bu farklı sistem ile diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Bunların kafası basmıyor, nasıl parlamenter demokrasi. 16 Nisan'da biz anayasa değişikliğini yaptık, bu iş bitti. Milleti aldatıyorlar.

Türkiye G20 içerisinde 17'nci ülke, Avrupa'da 6'ncı ülke. Durup dururken gelmedik. Büyümede ilk çeyrekte 7,4 ile Hindistan'dan sonra ikinci sırada yer aldık. OECD arasında bir numarayız. İş bilenin kılıç kuşananın.

Bay Muharrem sen mecbur musun 3. köprüden gitmeye? 2. köprüden git, 1. köprüden git. Bunlar pahalı geliyorsa sandalla git. Bay Muharrem gün ola harman ola. Şu an biz burayı yap-işlet-devlet'le yaptık. Bu bir mantık, ekonomik zekadır. Sende bu yoksa ne yapalım? Biz bunu G20 toplantısında biz bunun konferansını verdik. Atacağımız adımı halkımız için atıyoruz. 3. köprüyü ağır vasıtalar oradan geçsin, İstanbul'un ulaşımı rahatlasın diye attık.

Biz Afrin'de 4 bin 700 civarında teröristi etkisiz hale getirdik. Cerablus'ta 3 bin civarı teröristi etkisiz hale getirdik. Şimdi Kandil'de kaçacak delik arıyorlar. Bütün cephanelikleri yok ettik. İkinci operasyonda toplantı halinde olan lider kadrodan 35 kişiyi etkisiz hale getirdik. Anladılar ki güvenlik güçleriyle baş edilmez. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX